You are here

Love is in the hat 2017 ( Prievidza, 29. - 30.07.2017 )

V dňoch 29-30.júla sa konal už 3.ročník HAT turnaja v Bojniciach pod vedením tímu Baník Lásky. Turnaj „hat“ spočíva v tom, že hráči nehrajú so svojím domácim tímom, ale sú až priamo na mieste rozlosovaní. Tento ročník „Love is in the HAT“ sa zameriaval na tému Starwars, podľa toho boli vytvorené kreatívne názvy tímov. Počas celého víkendu bolo vidno, ako sa každému hráčovi táto téma dostala do hlavy a Starwars ovládol celé ihrisko pod Bojníckym zámkom.

Už v piatok večer si traja statoční z nášho tímu postavili stany na ihrisku a čakali na ďalší deň aby sa dozvedeli za aký tím budú bojovať. Po výborných raňajkách, či už s domácimi nátierkami alebo limonádami prišlo na rad vyhlásenie tímov.

Ženské zastúpenie  (Bibiána Pinkasová, Soňa Kubišová) skončilo spolu v tíme Millennium falcon smugglers . Samko Strečanský si zahral s tímom Jedi order.

V sobotu sa odohrali všetky zápasy spôsobom každý s každým. Počas posledných podvečerných zápasov sa na ihrisku niesla už vôňa domáceho gulášu z diviny, a taktiež grilovaného hermelínu. Keď sme sa už všetci stihli osprchovať a zaplniť prázdne žalúdky prišla na rad zábava. Nasledoval  „Beer-race“, ktorý bol naozaj organizačne famózne zvládnutí a všetci budeme na ňho ešte určite dlho spomínať. V neposlednom rade si na svoj čas prišla aj tombola, ktorá skrývala množstvo krásnych cien. Ďalej potom prebiehala skvelá párty aj DJ-om.

Podľa sobotňajších výsledkov zo zápasov sa na nedeľu  utvoril rozpis na posledné zápasy o umiestnenia.

Finálne poradie tímov:

1.       Miesto  - Galactic empire

2.       Miesto  - Rebel alliance

3.       Miesto  - Clone troopers

4.       Miesto  - Jedi order

5.       Miesto  - Millennium falcon smugglers

Spirit of the game – Rebel alliance

Bibka

Zdroj foto : Baník Lásky Prievidza

 

Created by ryska