You are here

Majstrovstvá Slovenskej republiky v kategórii open ( Špačince, 29.09.-30.09.2018 )

Tohtoročným organizátorom Majstrovstiev Slovenskej repbuliky sa stal náš tým U.F.O. Špačince, a tak sme okrem herných povinností riešili tentokrát aj tie organizačné. Na MSR sa nominovali tímy na základe predchádzajúcich dvoch ligových kôl, na ktorých sa za jednotlivé umiestnenia zbierali body, z ktorých sa vytvorilo poradie tímov, kde prvých 8 tímov postupovalo na Majstrovstvá SR. Zároveň sa na základe tohto poradia vytvorilo nasedenie tímov na Majstrovstvá SR. Úvod turnaja sa odohral v dvoch základných skupinách, každý s každým, následne čakali tímy ,,krížové,, zápasy.

Tím U.F.O.Špačince reprezentovali : Martin Uhlík, Tomáš Lehuta, Samuel Strečnský, Miloš Pražic, Samuel Kukan, Ivan Sekera, Ondrej Lietavec, Jozef Horváth, Soňa Kubišová, Bibiána Pinkasová, Barbara Šišková, Dominika Horváthová, Dávid Hlbocký a Mark Taylor.

Z pohľadu diváka bol prvý zápas priam ukážkový - ,,každý robil čo mal,, a skončil pre náš tím víťazstvom 10:4. V druhom zápase sa spojila proti nášho tímu dlhoročná skúsenosť s mladými bojovnými harcovníkmi v podobe tímu Mental Discorders. Zápas nebol už taký ,,jednoduchý,, ako predchádzajúci, začali sa množiť chyby na strane nášho tímu a zápas skončil prehrou 7:11. Posledný skupinový zápas bol najnáročnejší, tím čakal jeden z favoritov na víťaza - tím Oursiterz. Pohoda z predchádzajúcich zápasov sa stratila, náš tím nestačil so súperom ani zďaleka držať krok a odniesol si druhú prehru 2:14.

Po jednej výhre a dvoch prehrách to nebolo ešte až také najhoršie :-) nakoľko možná výhra v krížovom zápase by znamenala minimálne postup do hornej štvorky. Krížový zápas čakal tím v nedeľu ráno a podobne ako v sobotňajšom prvom zápase, bola radosť pozerať na hru. Výhrou 13:6 nad tímom Paskudy bolo isté najhoršie 4.miesto. V boji o postup do finále však náš tím opäť čakal tím Ousiteraz, a tak ako aj v prvom prípade, ani teraz sa nezrodilo žiadne prekvapenie a ľahká výhra 15:3 bola na strane súpera. Nezostávalo nič iné, len zabojovať v poslednom zápase o 3.miesto, kde nás čakal opäť súper, s ktorým sme si zmerali si, Mental Discorders. Súper hrateľný, v úvode doťahovanie sa po bode, ani zďaleka nenasvedčovalo tomu, že zápas skončí jasnou výhoru súpera 15:5. Kopec chýb, ktoré však tím vyprodukoval, nemohlo mať ani iný výsledok.

Podobne ako z prvého a druhého ligového kola, tak aj Majstrovstiev Slovenskej republiky sme si odniesli konečné 4.miesto :-)

Finálne umiestnenie:

1. Outsiterz

2. Baník Lásky

3. Mental Discorderes

4. U.F.O. Špačince

5. North Side

6. KEFEAR

7. Paskudy

8. Kus Plastu

Víťazom ceny spirit of the game sa stal senický tím Kus Plastu .

Created by ryska