You are here

Plastic CUP ( Rudava, 04.-05.07.2015)

Turnaj, ktorý sa konal prvýkrát na oslávenie 5 rokov existencie tímu Kus plastu zaujal miesto na Rudave pri Malých Levároch. Hralo sa na piesku 4 na 4, 20 minút bez polčasu. Na tomto turnaji nás zastupovali: Jozef Horváth, Dominika Šišková, Milan Hajšo, Zdeno Lehuta, Samuel Strečanský, Martin Uhlík, Tomáš Lehuta, Ivan Sekera, Michaela Rafajová, Bibika Pinkasová, Sabínka Hlúchová a Matej Peterka 

Prvý zápas odohralo UFO proti rakúskemu tímu Wunderteam. Tento ranný zápas UFO prehralo 5:8. Druhý zápas UFO hralo s tímom Mental Discorders. Po očakávanom debakli UFO prekvapilo a tesne prehralo 8:9. Tretí zápas odohralo proti českému tímu Frkot. Nakoniec po vyrovnanom zápase na horúcom piesku UFO vyhralo 10:6. Posledný zápas dňa UFO odohralo s tímom Dopijem a pľujem, pri ktorom sa zranil Jozef Horváth a nešťastné zranenie ho vyradilo aj na nedeľu. Zápas o postup do hornej 6-ky UFO tesne prehralo 7:8. Treba podotknúť že UFO v sobotu hralo veľmi dobre nakoľko držalo krok so skúsenejšími hráčmi beach ultimate.

nedeľu UFO odštartovalo deň tesnou výhrou nad tímom Rainbow Banana 9:8. Druhý zápas UFO prehralo po výbornom zápase so Zlatým Mravcom Lásky 6:8. UFO odohralo posledný zápas turnaja a odvetne prehralo s tímom Frkot 4:5.

U.F.O. Špačince obsadili celkovo 9. miesto z 12tich tímov.

Samuel Strečanský

 

 

 

Created by ryska