You are here

Senický HAT vol.07 - Memoriál Shusha Miškoviča ( Senica, 07.01.2017 )

Rok 2017 sa v slovenskom ultimate odštartoval, dá sa povedať už pravidelným, senickým HAT turnajom. Takýto HAT turnaj je odlišný tým, že sa naň neprihlasuje klasicky celý tím, ale jednotlivci, ktorí si chcú zahrať s inými hráčmi, ako sú zvyknutí. Spomínané senické HAT-ko je špecifické tým, že sa každý rok nesie v inej téme v názvoch tímov. Tento rok sa ňou stali „superhrdinovia“ ako je napr. Hulk, Black Widow, Batman a pod. Takto vzniklo až 10 tímov! Zmenou tohto roku sa stalo miesto konania turnaja, nehralo sa ako zvyčajne v telocvični, ale organizátorom, Kusu Plastu, sa podarila vybaviť krásna veľká „nafukovacia“ hala s umelou trávou, takže sa naraz odohrávali 2 zápasy. Jediným negatívom bolo chladné počasie, ale aspoň sa viac pre zahriatie behalo :-)

Z nášho tímu do Senice pricestovalo 5 hráčov, pri rozdeľovaní tímov sme sa ale moc od seba neodlúčili lebo členom tímu Thor sa stal Samuel Strečanský a ostatní štyria (Soňa Kubišová, Bibiána Pinkasová, Martin Uhlík a Milan Hajšo) skončili spolu v tíme Iron Man. 10 tímov bolo rozdelených po 5 do dvoch skupín a následne klasicky nasledovali krížové zápasy. Tím Thor skončil v skupine A na treťom mieste a Iron Man v skupine B na druhom, takže si dokonca proti sebe krížový zápas odohrali všetci hráči zo Špačiniec.

Po všetkých zápasoch, výhrach aj prehrách sa Samo umiestnil so svojim tímom na 7.mieste,  a Sonka, Biba, Milan a Martin na super 3.mieste.  

Konkrétnejšie výsledky zápasov s pár foto už čoskoro :-)

 

Bibiána

 

Okrem omrzlín si z tohto dňa všetci určite odnášame kladné pocity a tešíme sa na ďalší ročník! J

 

Created by ryska