You are here

Výročná schôdza ( Špačince, 20.01.2017 )

20. januára 2017 sa konala výročná schôdza nášho klubu, kde sme si okrem iného zosumarizovali rok 2016, ktorý bol výsledkovo pre tím mimoriadne úspešný. Sezóna začla Memoriálom Braňa Mašuru v Leviciach, kde sme obsadili 3.miesto a halovými Majstrovstvami SR v kategórii open v Hlohovci, kde sme skoničli na 4.mieste. Následný turnaj boli Majstrovstvá SR v kategórii mix v Prešove, kde sme obsadili skvelé 2.miesto. Všetko to boli skvelé výsledky z výborne obsadených turnajov, a tak sme sa tešili na prvý turnaj vonku, ktorý sa uskutočnil v posledné marcové dni v Bratislave. Už tradične sa tohto turnaja zúčastňujeme s dvomi tímami - čisto ženským a mužským. V nabitej medzinárodnej konkurencii naši muži obsadili výborné 2.miesto zo 17 tímov a naše ženy rovnako 2.miesto, keď ich preskočili iba slovenské reprezentantky. Sezóna sa iba začínala a my sme mali do sezóny výborný vstup. Nasledovalo 1.ligové kolo v kategórii open v Sabinove, kde sme obsadili 1.miesto bez jedinej prehry. V Turzovke sa začalo s organizovaním mixovej ligy a tu sa nám taktiež darilo veľmi dobre, keď sme po dvoch kolách stále vo vedení ( ukončenie KUDL bude až v roku 2017).

V letných mesiacoch sme sa zúčastnili turnaja v Priechode, kde sme skoničili na výbornom 3,mieste. Ostatnými turnajmi, ako kvalifikácie, sme prešli bez problémov a tak sme následna na Majstrovstvách SR na tráve v Lazanoch skoničli na 4.mieste. To nás trochu mrzelo, vzhľadom na to, že sa ich zúčastnilo iba 8 tímov. V novembri sme sa zúčastnili plážnového turnaja v Bratislave, kde sme obsadili 11.miesto, avšak v početnej zahraničnej konkurencii, takže sme obhájili naše najlepšie umiestnenie z roku 2015, kedy sme boli  tak isto 11-ty. V závere roka náš čakali ešte ženské halové Majstrovstvá SR, kde naše baby obhájili 2.miesto, keď ich znova porazili iba slovenské reprezentantky.

U.F.O. Špačince sa zúčastnilo v roku 2016 - 12 turnajov na Slovensku. Odohralo 76 zápasov a väčšinu z nich vyhralo (68,4 %). Z 12 spomenutých turnajov sme:

     - 2x vyhrali (1.kolo UL SAF, 2.kolo KUDL),

- 5x sme boli druhí (HMSR-MIX, 2xBlowout XI., 1.kolo KUDL a WHMSR),

- 3x tretí (Memoriál Braňa Mašuru, Manic Miner, kvalif. na MSR),

- 2x na štvrtom mieste (HMSR, MSR)

- 1x na jedenástom mieste (ITF).

Pevne veríme, že rok 2017 bude minimálne tak úspešný, ako ten predchádzajúci :-)

Created by ryska